Man cave kahdelle pojalle

Jokaisen pienen (ja isonkin pojan) unelma on oma man cave. Koska perheessäni on kaksi poikaa, päätin toteuttaa heidän toiveensa. Jouduin kyllä hetken miettimään asiaa, olisihan ollut ihanaa rakentaa alakerran kellaritilaan joku woman cave, puutyö- ja askartelutila, jossa saisin toteuttaa luovuudenpuuskiani: askarrella ja tehdä nikkarointihommia yön pikkutunneille. Mutta tällä kertaa pojat veivät voiton ja kellarista tulisi heidän valtakuntansa.



Tila on pitkä ja suhteellisen matala, korkeutta vain 2 metriä. Kellarissa on vain pieni ikkuna, näin ollen se on täydellinen hämärätila peleihin ja sohvalla löhöilyyn. Kellarista on myös ovi ulos, joten parhaassa tapauksessa kaverit pääsisivät kulkemaan suoraan luolaan.




Vaikka pojat toivoivat seinille mustaa väriä ja graffiteja, etenin aika neutraalilla linjalla, jotta tila on monikäyttöinen myöhemminkin ja kutsuisi koko perheen syksyn tummuvina iltoina yhteiseen hyggeilyyn.

Keskeneräinen ja valmis kellaritila

Näin ollen maalasin seinät neutraaleilla väreillä, Tikkurilan sävyillä V466 (ruskea) ja G485 (vaalea). Lattialle tuli parkettia ja Jotexilta tilattu superpehmeä Arad-matto. Yläkerroksien ylimääräiset kalusteet löysivät hyvin kellarista paikkansa ja vanhemman pojan pelipisteestä tuli vihdoinkin totta. Seinälle liimailimme muutamia seinätarroja.




Pääsipä perheemme kaksi marsua, Albus, joka on nimetty Albus Dumbledoren mukaan (eikö olekin samaa näköä?) ja Cola, myös alakertaan poikien seuraksi.



Kellaritila on ollut nyt kovasssa käytössä, poikia saa ihan patistaa luolastaan ylös. Toiveissa heillä olisi "lanittaa" koko yö kavereiden kanssa siellä. Pohdimme sinne vielä pienen jääkaapin ostamista, jotta kylmä juotava olisi käden ulottuvilla.

Kommentit

    Follow
Oma kuva
Yhden naisen armeija
Blogitekstejä omin käsin tehdyistä taloremonteista, elämästä kolmen lapsen kanssa sekä tietenkin sisustusasiaa. Kirjoittaja on muuttanut elämässään parikymmentä kertaa. Intohimona löytää asuntoja, jotka ovat huonokuntoisia, löytää niiden sielu ja saada niistä omin käsin työstettyä lopulta timantteja. Uskoo vakaasti siihen, että kaikki on opeteltavissa, kaikki on tehtävissä ja kaikki on mahdollista. Seuraa IG:ssä @yhdennaisenarmeija Yhteydenotot: yhdennaisenarmeija@gmail.com