Remontin rahoittaminen

Kaupallinen yhteistyö Sortter Oy:n kanssa. 

Remontin tarve vanhoissa taloissa on ikuinen. Aina joku paikka repsottaa tai tulee yksinkertaisesti tiensä päähän kokonaan uusittavaksi. Sanotaan, että vanhojen talojen omistajat harrastavat omaa kotiaan - se vie kaiken ajan ja ikävä kyllä rahatkin. Pienet korjaustoimet joten kuten menevät ja niihin pystyy säästöillä vaikuttamaan, mutta kun puhutaan isommista urakoista, tai yllättävistä korjaustoimenpiteistä, usein pienillä säästöillä ei enää pärjää. 


Keittiöremonttiin uppoaa helposti paljon rahaa.

Usein remonttilaina tulee otettua omasta pankista, jossa pankkipalvelut ja asuntolaina ovat jo valmiiksi neuvoteltuina. Mutta mistä lopulta tietää, onko se paras tarjous? Miten jaksaisi lähteä tekemään tarjouskierrosta myös muualle?


Remonttilainakilpailutus

Sortter on suomalainen lainojen kilpailutus- ja vertailupalvelu, joka lupaa sivuillaan remonttilainoille parhaan koron takuun. Palvelu ei itse myönnä lainaa, vaan toimii vain välittäjänä. Sortter lupaa seuravaa: "Mikäli löydät lainan edullisemmin kumppaneiltamme toista kautta myöhemmin, hyvitämme sinulle lainojen hintaerotuksen parhaan koron takuun mukaisesti". 

Vessaremontti, vaikka vaihtaisi vain kalusteet, on useamman tuhannen euron satsaus.


Lähdin itse testimielessä kokeilemaan palvelua 10 000 euron remonttilainamäärälle ja 5 vuoden takaisinmaksuajalla.

Verkkosivuilla täytin helpon ja simppelin hakulomakkeen. Lomakkeeseen täytetään henkilötiedot, perheen koko, asumiskustannukset, työsuhdetiedot, palkkatulot ja olemassa olevat lainat. En edes ymmärtänyt tulleeni hakemuksen loppuun, kun eteeni alkoi jo ilmestyä lainatarjouksia. Niitä tipahteli seuraavien minuuttien aikana kymmenkunta ja pitää myöntää, muutama niistä nopealla silmäyksellä oli oikeasti erittäin kilpailukykyinen. Osa lainantarjoajista oli minulle täysin uusia, en varmaan koskaan ollut kuullutkaan muutamasta toimijasta. Nopeasti toki pystyy nykyään tarkistamaan yritystiedot ja taustat ihan googlaamalla. 


Lainatarjoukset sai ryhmiteltyä järjestykseen mm. kuukausierän, vuosikoron ja todellisen vuosikoron mukaan. Jokaisesta lainasta sai myös tutkittua avausmaksut ja tilinhoitomaksut. Suosittelen aina katsomaan ja vertailemaan todellista vuosikorkoa, koska siitä näkee lainan kokonaiskustannukset.

Terassin rakentaminen maksaa yleensä useita tuhansia euroja.

Sortterin kautta voi ilmaiseksi kilpailuttaa remonttilainoja aina 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika on 1 - 15 vuotta ja takuita ei tarvita. Lainaa voi hakea yli 20-vuotias, säännöllisiä tuloja saava ja asiallisesti raha-asiansa hoitanut henkilö. Lisätietoja: https://sortter.fi/remonttilaina/


Tärkeää muistaa!

Sortter oli näin testimielessä nopea ja pätevän tuntuinen palvelu. Muistutan kuitenkin, että lainaa hakiessa kannattaa aina olla selkeä suunnitelma sen takaisinmaksusta ja myös varma siitä, että oma kuukaisittainen taloustilanne kestää lyhennyserän, myös jatkossa. Niin monta tarinaa olemme kuulleet tapauksista, kun lainoja on kertynyt liiaksi ja lopputulos on katastrofi. Joten pohdithan huolellisesti ja ajan kanssa lainan ottamista, vaikka vertailupalvelu itsessään olisikin nopea.

Kommentit

    Follow
Oma kuva
Yhden naisen armeija
Blogitekstejä omin käsin tehdyistä taloremonteista, elämästä kolmen lapsen kanssa sekä tietenkin sisustusasiaa. Kirjoittaja on muuttanut elämässään parikymmentä kertaa. Intohimona löytää asuntoja, jotka ovat huonokuntoisia, löytää niiden sielu ja saada niistä omin käsin työstettyä lopulta timantteja. Uskoo vakaasti siihen, että kaikki on opeteltavissa, kaikki on tehtävissä ja kaikki on mahdollista. Seuraa IG:ssä @yhdennaisenarmeija Yhteydenotot: yhdennaisenarmeija@gmail.com